Jak przechowywać kapustę poszatkowaną
Źródło: https://www.dorotasmakuje.com/2021/04/jak-przechowywac-kapuste-poszatkowana/
Jak przechowywać kapustę poszatkowaną by na długo została świeża, jędrna i soczysta? Przeczytajcie poradnik. Kilka razy pokazywałam wam już we wpisach typu Meal Prep czyli gotowanie na zapas, że lubię od razu poszatkować większą ilość kapusty. Zwykle od razu, za jednym zamachem szatkuję całą główkę, czy to szatkownicą ręczną czy też robotem kuchennym przy użyciu nakładki szatkującej. Czemu tak robię? Jest wtedy gotowa na surówki typu coleslaw albo do gotowania...
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 17
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 23
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 39
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 19
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 32
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 42
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 49
Listopad to miesiąc, w którym jesień odsłania swoje... ⇖ 43
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 54
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 48
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 62
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1870
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1264
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 750
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 704
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 618
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 578
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 476









































