JAK PRZYGOTOWAĆ RODZYNKI DO ZSERNIKA?
Źródło: http://ciastkadomoweslodkosci.blogspot.com/2021/12/jak-przygotowac-rodzynki-do-zsernika.html
Żeby rodzynki nie opadły na dno sernika należy rodzynki w miseczce zalać wrzątkiem. namoczyć je ok 2 - 4 minuty. Następnie wylewamy wodę i obtaczamy w mące. Dzięki temu rodzynki nie opadną na dno.
Najnowsze przepisy
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 20
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 19
Składniki: ryż woreczek 100 gram, papryka średnia 6... ⇖ 18
Jutro 11 listopada czyli Dzień Niepodległości. Ale nie... ⇖ 49
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 481
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 442
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 641
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 510
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 562
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 689
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 475
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 238
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 185
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 168









































