Jak smażyć gołąbki, aby były złociste, miękkie i gorące w środku.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2014/11/jak-smazyc-goabki-aby-byy-zociste.html
Fot. Krzysztof JaraczNa patelnie wlewamy olej lub inny tluszcz, ukladamy golabki jeden obok drugiego i kladziemy ja na nieduzym ogniu. Smazymy je na malym ogniu, aby kapusta sie lekko zarumienil...
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 7
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 8
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 105
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 192
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 211
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 220
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 229
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 80
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 76
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58








































