Najnowsze przepisy
Co to jest za atar? Najprościej: znana i używana w kuchni... ⇖ 3
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 17
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 32
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 21
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 39
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 28
Jak smażyć gołąbki, aby były złociste, miękkie i gorące w środku.
Fot. Krzysztof JaraczNa patelnie wlewamy olej lub inny tluszcz, ukladamy golabki jeden obok drugiego i kladziemy ja na nieduzym ogniu. Smazymy je na malym ogniu, aby kapusta sie lekko zarumienil...
Przepisy z bloga
Składniki :5 jajek24 dkg cukru25 dkg miękkiej margaryny... ⇖ 70
Składniki na 2 zajączki :1 kg karkówki wieprzowej1 kg... ⇖ 105
Składniki :około 70 dkg buraków ćwikłowych3 l wody2... ⇖ 93