Jak wybrać najlepszy kawałek wołowiny? Poradnik kulinarny Andrzeja Andrzejczaka - Dr Meat

Picanha Beef MasterJak wybrać najlepszy kawałek wołowiny? Wołowina to mięso, które potrafi zachwycić smakiem, soczystością i aromatem – pod warunkiem, że dobierzemy odpowiedni kawałek do dania. Inny mięsień sprawdzi się na stek, inny na gulasz, a jeszcze inny do rosołu czy burgerów. W artykule przygotowanym we współpracy z marką Beef Master, podpowiemy, jak zrobić wołowinę miękką i pełną smaku, jakie części mięsa wybrać do różnych potraw i jak kupować...
Najnowsze przepisy
Sos chrzanowy od zawsze gościł na wielkanocnym stole... ⇖ 5
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 19
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 37
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Scarpaccia, włoski placek z cukinii Scarpaccia, włoski... ⇖ 47
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 82
Morele - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieUwielbiam morele!... ⇖ 50
Jogurtowiec z malinami i galaretką Jogurtowiec z malinami... ⇖ 52
Klasyczny hummus - błyskawiczny przepis Klasyczny hummus... ⇖ 88
Wędzone tofu Wędzone tofu - prosty przepisWegańska i... ⇖ 134
Przepisy na czasie
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 54
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 39
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 38
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 38
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 37