Najnowsze przepisy
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 2
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 21
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 10
Szakszuka, pyszne danie kuchni arabskiej ale czemu nie... ⇖ 21
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 27
Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na słodkie... ⇖ 42
JAK ZMIEKCZYĆ RODZYNKI?
Jeżeli rodzynki są twarde i wyschnięte namocz je w soku z cytryny, wodzie lub rumie. Jeżeli chcesz aby rodzynki nadały aromatu twojemu ciastu przygotuj napar z herbaty owocowej. Krótko przed wsypaniem rodzynek do ciasta namocz je we wcześniej przygotowanym, schłodzonym naparze.
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 182
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 172
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 265
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 216
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 274