Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 14
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 25
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 50
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 41
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 58
Jak zrobić idealny blok czekoladowy
Czekolada w czasach PRL-u, była często rarytasem, którego na próżno było szukać na sklepowych półkach. Dlatego jednym z najbardziej rozpoznawalnych i uwielbianych deserów tamtych czasów był kultowy blok czekoladowy, zrobiony bez czekolady, za to z dodatkiem kakao i mleka w proszku. Skromne składniki, wielki smak W czasach PRL-u dostęp do ekskluzywnych i importowanych produktów był ograniczony, co sprawiło, że producenci słodkości musieli być kreatywni w doborze...
Przepisy z bloga
Przepis na szybkie i bardzo efektowne ciasto, którym na... ⇖ 128
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 3508
Ciasto wiśniowa chmurka to przepis obowiązkowy dla osób... ⇖ 94
Przepis na intensywnie cytrynową, bardzo puszystą babę o... ⇖ 85