Najnowsze przepisy
Przepis na szybkie i bardzo efektowne ciasto, którym na... ⇖ 71
Surówka z czerwonej kapusty z sosem majonezowymProsta i... ⇖ 60
Dobre i ładne ciasta na komunię Zbiór przepisów i... ⇖ 27
JAKI WYBRAĆ MIÓD DO PIERNIKA?
Obowiązkowym składnikiem ciasta piernikowego jest miód. Do wypieku dobrze sprawdzi się miód lipowy, akacjowy lub wielokwiatowe, które są łagodne w smaku i mają przyjemny zapach. Alternatywą są miody sztuczne, ale ciasteczka z ich dodatkiem wykorzystajmy raczej do ozdabiania choinki. Nie poleca się dodawania do piernika miodu spadziowego, który jest tak intensywny, że wypiekom może...
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 184
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 174
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 267
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 217
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 279