Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 12
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 18
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 43
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 37
JAKIE BAKALIE DO MAKU?
O ostatecznym smaku makowca decydują bakalie, które dodaje się do masy – konieczne są siekane orzechy włoskie, laskowe, kandyzowana skórka pomarańczowa, rodzynki wymoczone w rumie. Można też dodać migdały czy pokrojone figi.
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 178
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 169
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 259
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 211
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 269