Jesienna zupa dyniowa

Z czterech por roku ulubimy dwie. Wiosne i jesien. Dlaczego? Sa niesamowite. Pierwsza, budzi wszystko do zycia. Jest pelna soczystych kolorow. Druga zas, jest pelna barw i smakow. Dzisiaj skupimy sie na jej urokach. Skladniki2 kg dynia hokkaido2 zabki czosnku1 marchew1 pietruszka1 maly seler korzeniowy6 sztuk brukselki1 gruszka1 por1 lyzeczka suszonego tymianku200 g maslakow1 cebula1 lyzka m...
Najnowsze przepisy
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 9
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 8
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 19
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 15
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 21
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 25
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 22
Przepisy z bloga
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 63
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 58
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 62
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 49
Czasami człowiek siedzi i duma, co by tu zjeść dobrego,... ⇖ 84
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2093
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 320
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 313
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 270