Najnowsze przepisy
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 14
Grecka zupa z klopsikami to aromatyczne danie, które... ⇖ 12
KAJZERKI ORKISZOWE Z ZIARNAMI
Nie wiem jak wy, ale ja 100 razy bardziej wole buleczki wlasnej roboty niz te kupne. Wychodza pulchne, delikatne, zazwyczaj po jednej mam juz dosyc. A kupne? Czesto po jednym dniu sa juz niedobre.Buleczki mam w zwyczaju robic z podwojnej porcji-jedna wtedy mroze na jakies okazje:)Po odgrzaniu ich ponownie w piekarniku smakuja jak swiezo upieczone!Mialam akurat zapas produktow do ...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 311
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 210
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 460
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 446