Najnowsze przepisy
500 g pieczarek1 średnia cebula1 duża łyżka masła700... ⇖ 9
Kotlety z piersi indyka można też jak najbardziej... ⇖ 19
Niesamowite danie które wkradnie się na zawsze w Wasze... ⇖ 24
Kanapka Miso
Kanapka Miso… Pasta Miso jest oczywiście częścią historii Japończyków od ponad 1300 lat. Historia miso jest dość niezwykła, historycy uważają, że powstała w starożytnych Chinach, jako sfermentowana żywność w tym przypadku, sfermentowana żywność sojowa. Do Japonii została najprawdopodobniej sprowadzona przez Chiny kontynentalne i Półwysep Koreański w okresie Asuka w VII wieku. Pierwsze wzmianki o miso… Czytaj dalej Kanapka Miso Artykuł Kanapka Miso pochodzi z...
Przepisy z bloga
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 18
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 61
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 27
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 33
Pasta con zucchine e pancetta to danie, które zachwyca... ⇖ 35
Pasta Sugo di Zucchine e Zafferano: Smak Sycylii na Twoim... ⇖ 48