Karczek lub szynka dojrzewające
Źródło: https://przychodzibabapl.blogspot.com/2018/03/karczek-lub-szynka-dojrzewajace.html
Dojrzewamy … To znaczy dojrzewamy karczek lub szynkę, bo jakoś przejadły nam się wędzonki. Zaletą takiego mięsa jest to, że bardzo długo można je przechowywać, wadą – długi czas oczekiwania na efekt, bo mięso powinno dojrzewać co najmniej miesiąc. Ale naprawdę warto czekać!Dobrze jest zaopatrzyć się w krajalnicę, bo takie mięso musi być krojone bardzo cienko, a nie...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 11
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 13
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Dostałam w prezencie od synka kociołek i szukałam... ⇖ 1938
Nie ma nic lepszego, niż zajrzeć zimą do spiżarni i... ⇖ 821
Domowy keczup? Proszę bardzo!fot. przychodzibabapl1 litr... ⇖ 702
Zaskakujące połączenie pieczarek i surowej marchewki w... ⇖ 976
Klasyczny przegląd lodówki, lekkie, pyszne, zdrowe i bez... ⇖ 1021
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 75
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 53









































