Najnowsze przepisy
Zapraszam Was serdecznie do mojego najnowszego wpisu na... ⇖ 4
Jakie desery w pucharkach z bitą śmietaną warto zrobić?... ⇖ 15
Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 17
U nas wypieki pod znakiem rabarbaru. Jest jeszcze kilka... ⇖ 24
Pyszny pomysł na rewelacyjne śniadanie, jajka inaczej....... ⇖ 22
Karkówka z adżiką
Znacie moze adzike? Jest to pasta na bazie czerwonej papryki z dodatkiem ziol, czosnku, marchewki, jablka itp. Wariacji na temat adziki jest mnostwo, w zaleznosci od regionu, w ktorym jest przygotowana. To bardzo popularny dodatek w kuchni gruzinskiej i abchaskiej, znana jest rowniez w Rosji, Turcji, Armenii i Azerbejdzanie. Ja swoja adzike przywiozlam z Litwy. Szczegolnie dobrze sprawdzila sie ja...
Przepisy z bloga
Moje ulubione śniadania, choć ostatnio trochę mam mniej... ⇖ 38
Zapraszam was dziś po przepis na niezwykle pyszną... ⇖ 55
Lekkie i puszyste placuszki, które posmakują i dzieciom i... ⇖ 64
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 10266
Pyszne danie, które można przygotować w kilka chwil.... ⇖ 70
To jedne z najlepszych śledzi, jakie robiłam. I niestety... ⇖ 55