Najnowsze przepisy
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 35
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 22
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 30
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 57
KISZONA RZODKIEWKA
KISZONA RZODKIEWKA Kiszenie nazywane też kwaszeniem czyli sposób konserwacji pożywienia polegający na procesie fermentacji mlekowej czyli rozkładu cukrów do kwasu mlekowego. Taką fermentację możemy przeprowadzić poprzez usunięcie powietrza jak to się dzieje podczas kwaszenia kapusty lub też przez umieszczenie warzyw czy owoców w zalewie solankowej....
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 289
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 206
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 200
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 249