Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 5
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 18
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 47
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 38
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 53
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 92
Kiszone warzywa – kuchnia podkarpacka
Kiszone warzywa – kuchnia podkarpacka Lokalizacja: Zapałów, gmina Wiązownica, powiat jarosławski Kiszona kapusta i kiszone ogórki znane są w każdym zakątku naszego kraju. A czy znacie kiszonego kalafiora z marchewką i rzodkiewką? Takim lokalnym przysmakiem szczycą się panie z Koła Gospodyń Wiejskich w Zapałowie. Jeśli lubicie kiszonki i cenicie ich zdrowotne właściwości...
Przepisy z bloga
Podkarpackie zupy chrzanowe W tradycji ludowej chrzan jest... ⇖ 44
Jajka w sosie wiosennym – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 98
Pascha wielkanocna – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 83
Mazurek ze Stasiówki – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 113