Kiszony kalafior
Źródło: http://katalogsmakow.blogspot.com/2018/07/kiszony-kalafior.html
Sezon na kiszonki trwa. Oczywiscie najpopularniejsze i najbardziej znane sa kiszone ogorki, ale warto rowniez kisic inne warzywa.Dzisiaj proponuje Wam ukiszenie kalafiora. Jezeli macie watpliwosci, czy bedzie Wam smakowal, zrobcie pol kalafiora na probe. Taki kalafior jest ukiszonypo trzech dniach i wedlug mnie jest wtedy najlepszy. Ma lekko slodkawy smak, jest chrupiacy a jednoczesnie delikatnie ...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 15
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Bardzo lubięte ciasteczka ponieważ nie dość, że bardzo... ⇖ 554
Wiadomo, nie wszyscy lubią podroby, ale czasami warto po... ⇖ 468
Wiadomo, nie wszyscy lubią podroby, ale czasami warto po... ⇖ 768
Bardzo lubięte ciasteczka ponieważ nie dość, że bardzo... ⇖ 700
Dzisiaj podrzucam Wam przepis na świąteczne muffinki... ⇖ 680
Ostatnio dawno nie wykorzystywałam kapusty pekińskiej w... ⇖ 734
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 56









































