Najnowsze przepisy
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 7
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się... ⇖ 8
Zapraszam do kulinarnej podróży, gdzie harmonia smaków... ⇖ 10
Przepis na przepyszne, puszyste i fajnie wilgotne ucierane... ⇖ 21
Chłodnik z botwinką, koperkiem, ogórkiem i szczypiorkiem... ⇖ 16
Szybkie w przygotowaniu i niezwykle smaczne ciasto. Przepis... ⇖ 242
Kompot z rabarbaru
Kompot z rabarbaruDomowykompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompot rabarbarowy, który smakuje cudownie zarówno na ciepło, jak i po schłodzeniu. Składniki: 1 kg rabarbaru 2 litry wody 6-8 pełnych łyżek cukru 1 mała cytryna Sposób wykonania: Odcinamy obie końcówki łodygi. Łodyg nie obieramy. Dzięki temu kompot będzie miał piękny różowy kolor i więcej smaku. Każdą łodygę kroimy na małe kawałki. Łodygi mają się rozgotować, więc...
Przepisy z bloga
Lekka marynata do drobiu z grilla Jeżeli zależy nam na... ⇖ 36
Pizzerinki z ciasta francuskiego Bardzo prosta przekąska... ⇖ 42
Pesto z pietruszki i orzechów włoskich Pesto zawsze warto... ⇖ 44
Koperty z ciasta francuskiego Szybka przekąska z gotowego... ⇖ 48