Najnowsze przepisy
Sezon truskawkowy przed nami a truskawki warto zamykać w... ⇖ 2
Przepis na chrupiące skrzydełka buffalo z piekarnika.... ⇖ 6
Ekspresowy, prosty i pyszny sos z pulpecikami. Przepis Kati... ⇖ 1
Mamoncillo, znany również jako sapodilla, to owoc, który... ⇖ 11
Soki warzywne i owocowe to nie tylko smaczny dodatek do... ⇖ 9
Chrupka z białej czekolady do tortu to chrupiąca warstwa,... ⇖ 14
Przepis na delikatne, wilgotne i puszyste ciasto jogurtowe... ⇖ 23
Wietnamska kawa z phin to coś więcej niż napój – to... ⇖ 18
Ciepłe dni w końcu nadeszły, a co z tym idzie można na... ⇖ 16
Konfitura brzoskwiniowa - Peach Jam - Marmellata di pesche

#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski:Wykonanie:Umyte i obrane brzoskwinie, kroimy na małe kawałki. Dodajemy niewielką ilość cukru, tylko by regulować kwasowość (ew. bez cukru, gdy są wystarczająco słodkie) i smażymy na wolnym ogniu przez kilka minut. Pod koniec smażenia dodajemy cynamon (ok. 1 łyżeczkę na 1/2 kg brzoskwiń)....
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 750
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 642
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 628
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 495
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 387
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 367
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 293
Udka z air fryera to rewelacyjny sposób na przepyszne... ⇖ 265
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 264