Mamy
231460 przepisów na
585 blogach.
Najnowsze przepisy
Chcesz pozbyć się zbędnych kilogramów? Detoks sokowy to... ⇖ 17
Zapraszam Was serdecznie do mojego najnowszego wpisu na... ⇖ 18
Jakie desery w pucharkach z bitą śmietaną warto zrobić?... ⇖ 27
Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 22
Konfitura z czereśni bez cukru - Sweet Cherries Jam Sugar Free - Marmellata di ciliege senza zucchero
Polski:Wykonanie:Umyte dojrzałe, najlepiej słodkie i wypestkowane czereśnie smażymy na wolnym ogniu, często mieszamy, po czym robimy przerwę. Kolejnego dnia wznawiamy smażenie, tj. doprowadzamy do odparowania wody. Najlepiej gdy znów zrobimy przerwę i kontynuujemy trzeciego dnia. Gdy uznamy, że konsystencja nam odpowiada wlewamy do słoików (jeśli chcemy przechować na zimę,...