Konfitura z kiwi - Kiwi Jam - Marmellata di kiwi
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2017/06/konfitura-z-kiwi-kiwi-jam-marmellata-di.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski:Wykonanie:Umyte i obrane kiwi, kroimy na małe kawałki. Dodajemy niewielką ilość cukru, tylko, by regulować kwasowość (ew. bez cukru) i smażymy na wolnym ogniu przez kilka minut. Następnie błyskawicznie blendujemy (na dosłownie kilka obrotów), tak, żeby pesteczki się nie zmiksowały i ponownie...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 11
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 56









































