Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 14
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 25
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 50
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 41
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 58
Kopytka – tradycyjny i dokładny przepis
Kopytka to tradycyjne kluski ziemniaczane, które zna pewnie każdy i wszyscy je uwielbiają. Z poniższego przepisu wychodzą mięciutkie, ale nierozpadające się. Można je podać od razu po ugotowaniu, ostudzić je i zamrozić albo zostawić na następny dzień i odgrzać na parze lub odsmażyć na maśle. Kopytka sprawdzają się jako dodatek do obiadu zamiast gotowanych ziemniaków. […] Artykuł Kopytka – tradycyjny i dokładny przepis pochodzi z serwisu e-PrzepisyKulinarne.pl.
Przepisy z bloga
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 165
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 267
Kurczak po grecku to pyszna alternatywa dla tej znanej... ⇖ 158
Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną ze starego przepisu... ⇖ 49
Roladki schabowe z pieczarkami to bardzo smaczny pomysł na... ⇖ 53
Ukraińskie ciasto Vyshyvanka jest bardzo smaczne, wysokie,... ⇖ 1366