Najnowsze przepisy
Tiramisù alla nocciola to orzechowa wersja klasycznego... ⇖ 7
Bigos z wolnowaru nie jest szybkim daniem, ale za to... ⇖ 23
Mam dla Was zbiór najlepszych przepisów na sałatki na... ⇖ 48
Jest taki pisarz SFLiu Cixin, który za pomocą swoich... ⇖ 32
Kopytka
Kopytka to polaczenie ziemniakow z mala iloscia maki. Sa miekkie i delikatne. U nas w domu najczesciej jemy je polane maslem i posypane cukrem, ale mozna je rowniez podac w wersji wytrawnej, wystarczy tylko polac je sosem miesnym lub grzybowym. Moj maz najbardziej lubi kiedy polane sa skwareczkami z boczku.KopytkaSkladniki na kopytka:2-2,5 kg ugotowanych ziemniakow3 szklanki maki2 jajka2 lyzki mak...
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 252
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 101
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 119
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 298
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 356
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 315