Najnowsze przepisy
Pieczenie chleba na zakwasie zmusza nas do wyhodowania... ⇖ 13
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 49
Grecka zupa z klopsikami to aromatyczne danie, które... ⇖ 33
Korzenny dżem z pigwy z imbirem
Pigwa, to żółty owoc, który swoim kształtem bardzo przypomina gruszkę, dlatego też nazywa się pigwą gruszkową. Występuje również w nieco mniejszej odmianie pod nazwą pigwowca japońskiego. Obydwie odmiany wspaniale sobie dają radę w naszym klimacie i obydwie są jadalne.Pigwy są bardzo zdrowe, zawierają dużo witaminy C, B6 i B12, a także żelazo, potas, wapń, błonnik i...
Przepisy z bloga
Kiełbasa żywiecka bez wędzenia Kiełbasa żywiecka bez... ⇖ 62
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 74
Kaszanka z grilla z cebulą i boczkiemKaszanka z grilla z... ⇖ 79
Jemy nie tylko ustami, ale również oczami - jest to... ⇖ 56
Fotograficzne spa na Sycylii, to pięć pełnych wrażeń... ⇖ 28
Ekspresowe jajka faszerowane w 3 kolorach Ekspresowe jajka... ⇖ 107