Kotlet de volaille [Kotlet po kijowsku]
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/kotlet-de-volaille/
Panierowany, smażony kotlet de volaille, znany również jako kotlet po kijowsku, to przepis na delikatne mięso z kurczaka nadziewane pysznym, ziołowym masłem. Idealna propozycja na smaczne, domowe jedzenie z kilku bardzo prostych składników. Do przygotowania tych kotletów potrzebne będą tylko: filet z kurczaka, masło, koperek oraz składniki na klasyczną panierkę! Danie nie jest pracochłonne, sprawdzi się tylko pewna zręczność do takiego złożenia mięsa, aby masło nie...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 13
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 693
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 406
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 356
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 417
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 56









































