Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 14
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 8
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 22
Kotlety po parysku
Dziś pyszne, delikatne kotleciki drobiowe. Od zwykłych kotletów różnią się panierką.Nie obtaczamy ich w bułce tartej, a tylko w mące i jajku. Dzięki temusą delikatniejsze. Jest to fajna alternatywa dla tradycyjnego kotleta. Panierkę możecieurozmaicić, dodając do jajek ulubione zioła. Jeśli jeszcze nie robiliście kotletóww ten sposób, to spróbujcie...
Przepisy z bloga
Zwykle ciasto ucierane. Proste, zrobione z podstawowych... ⇖ 191
Uzupełniłam słoik na ciastka, bo był pusty. Tym razem,... ⇖ 301
Zapraszam na placuszki. Podane ze świeżymi owocami, to... ⇖ 238