Najnowsze przepisy
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 1
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 19
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 37
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 53
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 33
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 40
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 25
Kotlety Schabowe w Migdałowej Panierce
Kotlety Schabowe w Migdałowej PanierceKotlet schabowy – kotlet panierowany ze schabu (z kością lub bez) przypominający sznycel wiedeński. Jest to jedna z tradycyjnych i najbardziej popularnych potraw w kuchni polskiej.Składniki:- 4 kotlety schabowe- 100 g (+/-) płatków migdałowych- 100 g (+/-) mielonych migdałów- pół szklanki tartej bułki- 2 jajka- 100 ml śmietanki 30%...
Przepisy z bloga
Quiche ze Szparagami na Batatowym Spodzie Niesamowicie... ⇖ 62
Sałatka ze Szparagami i Burratą Wiosna – czas, gdy... ⇖ 60
Wegetariańska Miska z Pieczonym Tofu(do przygotowania w... ⇖ 51