Najnowsze przepisy
Ciasto ze śliwkami i budyniem to wypiek, obok którego nie... ⇖ 21
Pyszna, lekko pikantna zupa, w stylu tajskim. Szybka do... ⇖ 27
Hashimoto i niedobory, które utrudniają życie – jak... ⇖ 4
Krem z zielonego grochu, czyli zielona grochówka - Split Peas Soup Recipe - Minestra di piselli spezzati cremosa

#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolskiWykonanie:(na ok 2 litry zupy) Zmoczyć 250 g łuskanego, zielonego, grochu dzień przed gotowaniem. następnego dnia ugotować groch, uważać, gdyż kipi ;-).Gdy groch jest już miękki, dolewamy wodę (zawsze tyle, by usatysfakcjonować nasz osobisty gust, gdy chcemy gęstszą, mniej wody, rzadszą, więcej wody)...
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1844
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 936
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 875
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 585
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 519