Najnowsze przepisy
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 12
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 34
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 15
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 22
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 17
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 32
Kruche drożdżówki ze szpinakiem i jajkami
Miekkie i delikatne krazki z ciasta drozdzowego wypelnione szpinakiem z dodatkiem twarogu wedzonego. Na srodku jajko sadzone, ktore nie dosc, ze swietnie komponuje sie z farszem to jeszcze pieknie wyglada. Taka drozdzowka swietnie sprawdzi sie na sniadanie, na ktorym nie moze zabraknac soku Hortex. Szczegolnie pomaranczowy polecam na dobry poczatek dnia. CIASTO KRUCHO-DROŻDŻOWE: 2 szklanki ̷...
Przepisy z bloga
Kremowy, waniliowy sernik na kruchym spodzie, którego... ⇖ 412
Zielone pierogi powstały za sprawą szpinaku, ale nie... ⇖ 551
Pizza z mięsem mielonym zatopionym w dobrze doprawionym i... ⇖ 614
Sakiewki z zielonych naleśników zapiekane w pomidorach to... ⇖ 565
Makaron z cukinią i tuńczykiem w aromatycznym sosie... ⇖ 553
Kasza jaglana z cukinią i pomidorami zapieczona razem z... ⇖ 559
Mazurek, czyli cienkie, kruche ciasto wypełnione kremem.... ⇖ 569
Prosta, a zarazem bardzo smaczna sałatka z brokułem,... ⇖ 2834