Kurczak i chrupiąca panierka, czyli jak stworzyć idealną ofertę lunchową
Źródło: https://www.wedrowkipokuchni.com.pl/kurczak-i-chrupiaca-panierka-czyli-jak-stworzyc-idealna-oferte-lunchowa/
Zamierzasz wzbogacić ofertę Twojego lokalu gastronomicznego o dania idealne na lunch? Możesz to zrobić w prosty i szybki sposób, przy stosunkowo niewielkim nakładzie środków pieniężnych. Mała zmiana – wielki efekt. Sprawdź, co zaoferować gościom lokalu, by chętnie odwiedzali go w porze lunchu. Chrupiąca panierka, która […] Artykuł Kurczak i chrupiąca panierka, czyli jak stworzyć idealną ofertę lunchową pochodzi z serwisu Wędrówki po kuchni.
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Rozkoszowanie się smacznymi posiłkami i jednoczesna... ⇖ 113
Pasta sambal nasi goreng to pikantna przyprawa używana do... ⇖ 161
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób zwraca uwagę na... ⇖ 154
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57









































