Kurczak po koreańsku
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/kurczak-po-koreansku/
Kurczak po koreańsku, czyli pierś z kurczaka smażona w chrupiącej panierce, podana ze słodko – pikantnym sosem na bazie pasty gochujang. To jeden z naszych ulubionych przepisów na super aromatycznego kurczaka, który świetnie smakuje w połączeniu z ryżem, makaronem oraz bułeczkami bao. Koreański smażony kurczak wyróżnia się sposobem przygotowania. Jest smażony dwukrotnie, dzięki czemu odsączona z pierwszego smażenia panierka staje się bardziej sucha, a to ma znaczący...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 15
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 693
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 406
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 356
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 417
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 56









































