Najnowsze przepisy
Grillowany łosoś z salsą mango Zapraszam was dzisiaj do... ⇖ 8
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 29
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 41
Kurczak wędzony
Do wędzenia nadaje się każdy ładny duży kurczak, ale także same udka czy pierś ze skórą. Mięso należy dobrze oczyścić ze zbędnego tłuszczu, tuszkom obciąć szyjki, kuperki itp. Ilość zalewy do peklowania zależna jest oczywiście od ilości mięsa jakie peklujemy.Przyjmujemy, że na1 kg mięsa potrzeba ok. 20 gram peklosoli i ok. 0,50 l wody.Wodę gotujemy z...
Przepisy z bloga
Dostałam w prezencie od synka kociołek i szukałam... ⇖ 1579
Domowy keczup? Proszę bardzo!fot. przychodzibabapl1 litr... ⇖ 500
Nie ma nic lepszego, niż zajrzeć zimą do spiżarni i... ⇖ 581
Zaskakujące połączenie pieczarek i surowej marchewki w... ⇖ 704
Klasyczny przegląd lodówki, lekkie, pyszne, zdrowe i bez... ⇖ 767