Najnowsze przepisy
Witajcie kochani moi! Z tej strony Wasza Halinka. Dzisiaj... ⇖ 8
Grillowane szpadki z kurczakaGrillowane szpadki z kurczaka... ⇖ 7
Propolis, znany jako naturalny skarb pszczół, od wieków... ⇖ 11
Wiem, że przepis na ciasta z rabarbarem na moim blogu jest... ⇖ 13
Obiad 2w1, wystarczy ugotować do niego ziemniaki lub ryż... ⇖ 12
Bitki ze schabu wieprzowego z cebulą to nasz ulubiony,... ⇖ 15
Witajcie. Omlety uwielbiam, nie tylko dlatego, że są... ⇖ 11
Kurczak wędzony

Do wędzenia nadaje się każdy ładny duży kurczak, ale także same udka czy pierś ze skórą. Mięso należy dobrze oczyścić ze zbędnego tłuszczu, tuszkom obciąć szyjki, kuperki itp. Ilość zalewy do peklowania zależna jest oczywiście od ilości mięsa jakie peklujemy.Przyjmujemy, że na1 kg mięsa potrzeba ok. 20 gram peklosoli i ok. 0,50 l wody.Wodę gotujemy z...
Przepisy z bloga
Dostałam w prezencie od synka kociołek i szukałam... ⇖ 1820
Domowy keczup? Proszę bardzo!fot. przychodzibabapl1 litr... ⇖ 641
Nie ma nic lepszego, niż zajrzeć zimą do spiżarni i... ⇖ 747
Zaskakujące połączenie pieczarek i surowej marchewki w... ⇖ 902
Klasyczny przegląd lodówki, lekkie, pyszne, zdrowe i bez... ⇖ 941
fot. Anna TrzciańskaCzasem nie mogę patrzeć na mięcho... ⇖ 658
W pewnym wieku okazuje się, że jednak nasz organizm ma... ⇖ 1495
Czyszczenie zamrażarki czasem przynosi ciekawe efekty ????... ⇖ 702
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 738
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 633
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 613
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 464
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 373
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 359
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 291
Udka z air fryera to rewelacyjny sposób na przepyszne... ⇖ 261
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 259