Najnowsze przepisy
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 9
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 22
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 12
Szakszuka, pyszne danie kuchni arabskiej ale czemu nie... ⇖ 27
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 30
KWIATKOWA BRANZOLETKA
Skladniki:3 szklanki maki pszennej4 zoltka2 lyki cukru1/2 lyzeczki proszku do pieczenia250 g margaryny1 lyzka cukru waniliowego1 lyzka ciemnego kakaoDodatkowo:1 jajko Przygotowanie:Margaryne rozpuszczamy w rondelku i schladzamy. Make pszenna z proszkiem do pieczenia- przesiewamy. Nastepnie dodajemy cukier i cukier waniliowy, wymieszac. Na koniec zrobic kopczyk, w kopczyku doleczek wlac zoltka...
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 182
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 172
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 265
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 216
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 274