ŚLEDZIE Z CEBULKĄ I OGÓRKIEM W OLEJU
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2013/12/sledzie-z-cebulka-i-ogorkiem-w-oleju.html
Śledzie pojawiaja sie u nas kilka razy do roku. Bywaja tradycyjnie na swieta i na kilka mniejszych uroczystosci. Wersji ich wykonania jest z pewnoscia wiele, ja przedstawiam Wam nasza ulubiona. Niewatpliwie ich zaleta jest mozliwosc wczesniejszego przygotowania. W lodowce mozna je przechowywac kilka (3-4) tygodni. Tak wiec mozna je przygotowac juz teraz. Jedyny ich minus, to to , ze ...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 17
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 674
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 512
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 853
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 833
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 872
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 797
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57









































