Najnowsze przepisy
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 2
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 5
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 8
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 39
Lemon Curd
Lemon curd - bardzo znany w świecie cukierniczym krem/budyń cytrynowy, o wszechstronnym zastosowaniu. Można go wykorzystać jako dodatek do owocowych deserów w pucharkach, nadzienie do tart i tartaletek, świetnie sprawdzi się w roli polewy na sernikach czy innych ciastach. Sama wykorzystywałam go już kilkukrotnie w swoich wypiekach ( np. W TYM PRZEPISIE), a teraz recepturę na niego...
Przepisy z bloga
Pierwsze ciasto z rabarbarem w tym sezonie na moim blogu :)... ⇖ 69
Ciasto Kawa i Malina, to przepyszne ciasto, które będzie... ⇖ 110
Tiramisu z wiśniami, czyli kolejna odsłona tego pysznego... ⇖ 88
Rolada biszkoptowa ze wzorkiem w kształcie serduszek :) To... ⇖ 106