Najnowsze przepisy
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 19
Grecka zupa z klopsikami to aromatyczne danie, które... ⇖ 16
libańskie ciasteczka z ricottą i konfiturą z róży
Jestem nieustająco zafascynowana kuchnią libańską. Jest w niej niesamowite bogactwo smaków i barw, kształtów i form. Kuchnia z tego regionu jest wyszukana i jednocześnie zwykła, tchnąca świeżością i prostotą. Podoba mi się jej estetyka, zarówno od strony wizualnej jak i smakowej.Mam nadzieję, że moja fascynacja udzieli się innym, także tym, którzy zechcą wziąć udział w...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 265
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 193
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 266
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 215
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 189
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 246