Maduros

Maduros Mówi się, że kuchnia karaibska to kuchnia radości – pełna słońca, kolorów i prostych składników, które zmieniają się w wyjątkowe dania. Jednym z takich klasyków są Maduros, czyli plastry dojrzałych plantanów, smażone do złocistości na głębokim oleju. W wielu krajach Ameryki Łacińskiej to niemal obowiązkowy dodatek do obiadu – słodki akcent obok ryżu, fasoli i aromatycznych mięs. Na Dominikanie podaje się je często na śniadanie, w Kolumbii...
Najnowsze przepisy
Pesto to wszechstronny dodatek do makaronów, sałatek, ryb... ⇖ 21
Poznaj mój przepis na naleśniki z parówką, ogórkiem i... ⇖ 13
Schab w sosie śliwkowym z patelni – rodzinny obiadKlasyk... ⇖ 19
Soczysty kurczak pieczony z ziemniakami Kolejny przepis z... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Szybka Domowa Fit Granola Szybka fit granola to domowa... ⇖ 33
Mini Pizza Jajeczna (do przygotowania w urządzeniu... ⇖ 53
Śródziemnomorski Krem Pomidorowy z Quinoa (Cook4me Tefal... ⇖ 64
Gelato Mango Lassi (Ninja Creami NC300EU) Gelato mango... ⇖ 48
Koktajl Truskawkowo - Jagodowy Wyobraź sobie poranek,... ⇖ 58
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1421
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 610
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 525
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 484
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 441
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 431
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 428
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 399