Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 4
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 10
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 38
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 35
Makaron z ciecierzycą
SKŁADNIKI Makaron z ciecierzycą 320 g makaronu 400 g ugotowanej ciecierzycy 100 ml bulionu warzywnego 1 łodyga selera naciowego 1 cebula 2 marchewki 1-2 ząbki czosnku 2 gałązki rozmarynu szczypta peperoncino natka pietruszki sól i pieprz oliwa z oliwek PRZYGOTOWANIE Makaron z ciecierzycą Warzywa (marchew, cebulę i seler naciowy) kroimy w kostkę. W dużym i szerokim garnku rozgrzewamy 3-4 łyżki oliwy z oliwek, następnie wrzucamy pokrojone warzywa oraz posiekane 1-2 ząbki czosnku....
Przepisy z bloga
Risotto to jedno z tych dań kuchni włoskiej, której smak... ⇖ 28
Pasztet z suszonymi grzybami to wyjątkowa propozycja na... ⇖ 46
Dzisiaj chciałabym podzielić się przepisem na jajka w... ⇖ 67