Makowiec japoński – niezwykle wilgotne i puszyste ciasto

Makowiec japoński to wilgotny i puszysty wypiek, który podbija serce każdego, kto go skosztuje. Bogate w bakalie ciasto makowe z dodatkiem jabłek i z polewą czekoladową na wierzchu będzie pyszną ozdobą świątecznego stołu, ale również można je przygotować bez okazji, gdyż jest stosunkowo szybkie i proste do zrobienia. Składniki na Makowiec japoński: 200 g maku […] Artykuł Makowiec japoński – niezwykle wilgotne i puszyste ciasto pochodzi z serwisu...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 7
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 14
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 11
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i warzywami to... ⇖ 48
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków,... ⇖ 74
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące... ⇖ 52
Zapiekane sakiewki z kurczaka to prosty, a jednocześnie... ⇖ 64
Wilgotny murzynek z wiśniami to ciasto, które smakuje... ⇖ 84
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 293
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 244
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 173