Makowiec japoński – niezwykle wilgotne i puszyste ciasto

Makowiec japoński to wilgotny i puszysty wypiek, który podbija serce każdego, kto go skosztuje. Bogate w bakalie ciasto makowe z dodatkiem jabłek i z polewą czekoladową na wierzchu będzie pyszną ozdobą świątecznego stołu, ale również można je przygotować bez okazji, gdyż jest stosunkowo szybkie i proste do zrobienia. Składniki na Makowiec japoński: 200 g maku […] Artykuł Makowiec japoński – niezwykle wilgotne i puszyste ciasto pochodzi z serwisu...
Najnowsze przepisy
Cinnamon Rolls w Wersji Fit(*SERIA FIT*)Oczywiście,... ⇖ 13
Kremowa Fit Gorąca Czekolada(*SERIA FIT*)Kiedy temperatura... ⇖ 11
Fit Chicken Burger(*SERIA FIT*)Trudno o danie, które tak... ⇖ 11
Przepyszny sos do kanapek i wędlin. Uwielbiany jest przez... ⇖ 79
1 op ciasta filo500g szpinaku swieżego250 g sera feta lub... ⇖ 17
Fit Burgery z Indyka(do przygotowania w urządzeniu... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i warzywami to... ⇖ 33
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków,... ⇖ 67
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące... ⇖ 51
Zapiekane sakiewki z kurczaka to prosty, a jednocześnie... ⇖ 63
Wilgotny murzynek z wiśniami to ciasto, które smakuje... ⇖ 83
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 721
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 184
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 144
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 138
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 135
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 125