Makowiec japoński – niezwykle wilgotne i puszyste ciasto

Makowiec japoński to wilgotny i puszysty wypiek, który podbija serce każdego, kto go skosztuje. Bogate w bakalie ciasto makowe z dodatkiem jabłek i z polewą czekoladową na wierzchu będzie pyszną ozdobą świątecznego stołu, ale również można je przygotować bez okazji, gdyż jest stosunkowo szybkie i proste do zrobienia. Składniki na Makowiec japoński: 200 g maku […] Artykuł Makowiec japoński – niezwykle wilgotne i puszyste ciasto pochodzi z serwisu...
Najnowsze przepisy
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 17
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 33
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 31
Kiedy po raz pierwszy spróbowałem pizzy z białym sosem,... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków,... ⇖ 63
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące... ⇖ 44
Zapiekane sakiewki z kurczaka to prosty, a jednocześnie... ⇖ 56
Wilgotny murzynek z wiśniami to ciasto, które smakuje... ⇖ 79
Kociołek cygański to danie, które świetnie sprawdzi... ⇖ 128
Placki z cukinii to prosty i szybki pomysł na obiad lub... ⇖ 113
Przepisy na czasie
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 52
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 38
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 37
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 36
Szukasz lekkiej, zdrowej i pełnej smaku zupy? Zapraszam... ⇖ 33