Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 7
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 14
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 13
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 7
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 15
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 13
Makowiec Japoński z Białego Maku
Makowiec Japoński z Białego Maku Bardzo szybki i prosty w przygotowaniu makowiec, który jest bardzo delikatny, wilgotny i niesamowicie pyszny. Polecam gorąco. Kaloryczność potrawy w 100 g: 259 kcal W tym: Białka 6.28 g | Tłuszcze 14.38 g | Węglowodany 24.38 g ( w tym cukry 5.58 g) Kalorie policzone na podstawie jednostkowych składników podanych w przepisie. Składniki: -...
Przepisy z bloga
Quiche ze Szparagami na Batatowym Spodzie Niesamowicie... ⇖ 57
Sałatka ze Szparagami i Burratą Wiosna – czas, gdy... ⇖ 53
Wegetariańska Miska z Pieczonym Tofu(do przygotowania w... ⇖ 48
Zapiekany Camembert z Figami, Orzechami i Miodem(do... ⇖ 59