Najnowsze przepisy
Bardzo wilgotny, sycący i delikatny skrynik bananowy z... ⇖ 20
Pierogi z kaszanką i paloną kaszą gryczaną Uwielbiam... ⇖ 16
Ciasto ze śliwkami i budyniem to wypiek, obok którego nie... ⇖ 33
Pyszna, lekko pikantna zupa, w stylu tajskim. Szybka do... ⇖ 34
Hashimoto i niedobory, które utrudniają życie – jak... ⇖ 7
Marokańska kiszona pasta z czosnku

Czosnek kisze czesto a tym razem po marokansku.Pasta nada smaku kazdej potrawie, mozna nia natrzec mieso i upiec, mozna posmarowac cieniutko kanapki, mozna dodac do sosu pomidorowego czy innego, mozna eksperymentowac, zapach jest murowany.Smak idealny jak dla kiszonek, nie czuc charakterystycznego, ostrego zapachu czosnku.Zachecam do kiszenia bo to samo zdrowie dla organizmu.Przepis pochodzi z ksi...
Przepisy z bloga
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 55
Nalewka z derenia to idealny trunek na jesienne szarugi i... ⇖ 108
Dziś przedstawiam szybki i bardzo prosty obiad a zarazem... ⇖ 57
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1847
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 938
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 878
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 586
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 526