Najnowsze przepisy
Pokrzywa zwyczajna, często postrzegana jako nieprzyjemny... ⇖ 3
Golden Milkshake Coffee – kiedy kawa spotyka ajurwedę i... ⇖ 16
Lekka, smaczna i bardzo prosta w przygotowaniu sałatka z... ⇖ 21
Witam Kochani! Polecam łatwy przepis na lekkie ciasto z... ⇖ 37
Masa orzechowa do piernika staropolskiego

W zeszłym sezonie przekładałam piernik dojrzewający masą orzechową oraz powidłami. W tym roku obowiązkowo powtórka!Składniki:300 g mielonych orzechów włoskich1/2 szklanki śmietanki 30%1/4 szklanki mleka1/2 szklanki cukru6 ml spirytusu / rumuSposób przygotowania:1. Śmietankę, mleko i cukier zagotować. Gorącą mieszanką zalać zmielone orzechy włoskie, a na koniec dodać...
Przepisy z bloga
Witajcie. Omlety uwielbiam, nie tylko dlatego, że są... ⇖ 25
Bardzo dobre kotlety rybne, do których zamierzam wracać... ⇖ 37
Majówka za pasem, a takie rogaliki świetnie sprawdzą... ⇖ 46
Nieco inne kotlety niż tradycyjne drobiowe. Mięso z udek... ⇖ 57
Na blogu jest już kilka przepisów na sałatki z dodatkiem... ⇖ 66
Moja propozycja na wielkanocny stół, to właśnie ta... ⇖ 54
Po prostu szarlotka. Krucha, wilgotna, z dużą ilością... ⇖ 51
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 766
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 648
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 648
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 529
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 396
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 378
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 309
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 268