Najnowsze przepisy
Roladki z tortilli w koperku to przepyszna i kreatywna... ⇖ 8
Sałatka z selerem konserwowym i czerwoną fasolą to super... ⇖ 7
Niezbyt często chwalę sama siebie, ale w przypadku tego... ⇖ 14
Roladki drobiowe z farszem i sosem beszamel to wytworne... ⇖ 8
Maślane Pappardelle po Grecku
Maślane Pappardelle Maślane Pappardelle z greckim serem Mizithra lub Myzithra, którego niestety nie udało mi się zdobyć, ale… Mizithra lub Myzithra to ser serwetkowy wytwarzany z mleka owczego, lub koziego. Musisz wiedzieć, że ser występuje w trzech odmianach: Mizithra – świeża forma, która jest miękka i słodka, ma śnieżno biały kolor, idealna do deserów z… Czytaj dalej Maślane Pappardelle po Grecku Artykuł Maślane Pappardelle po Grecku...
Przepisy z bloga
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 63
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 147
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 58
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 65
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 48
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 75