Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 5
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 19
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 48
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 38
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 54
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 92
Masło klarowane
Maslo klarowane, inaczej nazywane ghee, to skladnik, ktory warto miec w swojej kuchni. To ono nadaje potrawom wyjatkowy smak i aromat, a takze jest cennym tluszczem, ktory warto wprowadzic do swojej diety. Maslo klarowane to produkt, ktory pozbawiony jest kazeiny, czyli bialka mleka, a wiec calkowicie przefiltrowany i oczyszczony z niepotrzebnych zanieczyszczen.Jak przechowywac i do czego uzy...
Przepisy z bloga
Składniki :3 - 4 szt. jak najmniejszych gruszekCiasto:150... ⇖ 536
Jestem przekonany, że brownie z musem malinowym posmakuje... ⇖ 587
Składniki :250 ml śmietany do ubijania 30% lub 36% zimna7... ⇖ 599