Najnowsze przepisy
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 14
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 12
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 28
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 21
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 24
Masło z czosnkiem niedźwiedzim
Niezwykle aromatyczne maslo do smarowania pieczywa, do omaszczenia pierogow lub kopytek. Wszystko to za sprawa lisci czosnku niedzwiedziego, pierwszych wiosennych lisci. 200 g masla 82% 1 lyzeczka soli himalajskiej 2 lyzki oleju rzepakowego 25 g swiezego czosnku niedzwiedziego Liscie czosnku niedzwiedziego zmiksowac na gladka mase za pomoca blendera z olejem i sola himalajska (mozna zastapic zwyk...
Przepisy z bloga
Kremowy, waniliowy sernik na kruchym spodzie, którego... ⇖ 412
Zielone pierogi powstały za sprawą szpinaku, ale nie... ⇖ 551
Pizza z mięsem mielonym zatopionym w dobrze doprawionym i... ⇖ 614
Sakiewki z zielonych naleśników zapiekane w pomidorach to... ⇖ 565
Makaron z cukinią i tuńczykiem w aromatycznym sosie... ⇖ 553
Kasza jaglana z cukinią i pomidorami zapieczona razem z... ⇖ 558
Mazurek, czyli cienkie, kruche ciasto wypełnione kremem.... ⇖ 569
Prosta, a zarazem bardzo smaczna sałatka z brokułem,... ⇖ 2834