Najnowsze przepisy
W dzisiejszych czasach, gdzie każda minuta jest na wagę... ⇖ 6
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 25
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 17
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 17
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 45
Masło ziołowe domowe robione
400 ml smietany 30 % Piatnica1 garsc listkow Bazyli5 galazek oregano7 galazek koperkuSolWodaŚmietane przelewam do miski od blendera i miksuje blenderem okolo 10 minut. Tak dlugo az oddzieli sie woda od smietany. W ten sposob powstaje maslanka, ktora zlewam i mozna ja wykorzystac do pieczenia chleba. Maslo przelewam zimna woda, wyciskam porzadnie. Dodaje sol, pokrojony koper, bazylie, orega...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 446
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 259
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 425
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 276
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 250