Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 2
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 4
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 12
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 27
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 18
MAZUREK MAKARONIKOWO - KAJMAKOWY z nadzieniem morelowym
9 March, 2013Właśnie wróciłam z warsztatów z kuchni fińskiej, zorganizowanych pod hasłem Pora na Skandynawię .Nie sądziłam, że kuchnia tak mocno oddaje klimat i mentalność Skandynawii. Jednym się podobały, innym mniej, ale dla mnie było to bardzo ciekawe doświadczenie. Nowe smaki, sposoby gotowania, myślenie o jedzeniu. Dużo ryb, dużo soli w potrawach, a smaki bardzo proste i...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 251
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 179
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 254
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 202
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 176
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 233