Mięciutkie mięso i dużo sosu - zostań mistrzem w swojej kuchni
Źródło: https://www.obzarciuch.pl/2024/01/mieciutkie-mieso-i-duzo-sosu-zostan.html
Ten przepis w naszym domu jest od lat. W taki sposób łopatkę przygotowywała Mama, a teraz ja tak robię. Mięso z tego przepisu wychodzi mięciutkie, wręcz się rozpada. Tak przygotowana łopatka w dużej ilości sosu to znakomity obiad, którym wszyscy się zajadają. Łopatka w sosie znakomicie sprawdzi się na niedzielny obiad i w ciągu tygodnia
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 5
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 7
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Kotlety schabowe po japońsku to przepyszne i soczyste... ⇖ 214
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 316
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 451
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 299
Kotlety schabowe po kowalsku to przepyszne kotlety z... ⇖ 530
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 80
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































