Najnowsze przepisy
Skrzydełka pieczone w air fryer w temp. 180 stopni C przez... ⇖ 10
Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 33
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 42
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 50
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 65
Mięso na steki – jakie wybrać
Jakość wołowiny O jakości wołowiny świadczą wiek i rasa zwierząt, sposób odżywiania, rozmieszczenie tłuszczu oraz stopień dojrzałości mięsa. Do celów kulinarnych o wiele bardziej nadaje się mięso delikatnie poprzerastane tkanką tłuszczową czyli tzw marmurkowate. Stek – z jakiej części tuszy wołowej? Z polędwicy Polędwica jest najbardziej wartościową i najdroższą częścią tuszy wołowej, gdyż stanowi … Artykuł Mięso na steki – jakie wybrać...
Przepisy z bloga
Nastolatki gotują obiad ziemniaki z wody i omlet Ostatnio... ⇖ 31
Boczniaki BBQ z airfryer czy też można by powiedzieć... ⇖ 66
Szparagi grillowane z cytryną Niesamowitą mamy wiosnę w... ⇖ 42
Zupa pieczarkowa na mięsie Tym razem zapraszam was na... ⇖ 38
Żeberka duszone w sosie własnym Żeberka wieprzowe... ⇖ 36
Talarki ziemniaczane z frytkownicy beztłuszczowej to... ⇖ 31