Najnowsze przepisy
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 3
Rabarbarowe deserki z bita śmietaną to prawdziwa uczta... ⇖ 4
Świeża, kolorowa i chrupiąca sałatka, która doskonale... ⇖ 5
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta... ⇖ 5
Sałatka do grilla powinna być lekka, smaczna i prosta w... ⇖ 16
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 15
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 8
Śmietankowo-szpinakowy kopiec z granatem
Proste zielone ciasto, przykryte warstwą śmietanki i przełamane słodkością granata. Fajne i szybkie! Posiłkowałam się ciastem z Kwestii Smaku Co nam trzeba? Na zielone ciasto 450 g opakowanie mrożonego szpinaku (rozdrobnionego) lub 450 g świeżego 150ml oleju 200 g cukru 2 szklanki mąki pszennej (szklanka 220ml) 3 jajka 2 łyżeczki proszku do pieczenia dodatkowo- 300ml … Czytaj dalej „Śmietankowo-szpinakowy...