Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 99
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 102
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 40
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 107
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 88
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 87
Miętowe Bavette z Limoncello
Miętowe Bavette z Limoncello, fantastyczne połączenie, makaronu Bavette, mięty, cytryny i procentów z Limoncello. Czymże jest Bavette ❓ to rodzaj makaronu, podobnego do Tagliatelle, od którego jest jednak węższy, i ma lekko wypukły kształt. Makaron ten pochodzi Genui, co od razu kojarzy się z Pesto Genovese, z którym idealnie się komponuje. Limoncello natomiast to włoski… Czytaj dalej Miętowe Bavette z Limoncello Artykuł Miętowe Bavette z Limoncello pochodzi z serwisu...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 140
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 50
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 33
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 68
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 37